5 måder Nintendo kan klatre til toppen

5: flytte medier mand

Nintendo skal droppe mini-diske og patroner og udgive spil på fuld størrelse compactdiske. Det vil hjælpe med at slippe af din “søde, fuzzy, lille kid billede.”

4: frist kørsel til 8 milliarder røde mønter

Ikke hype op et spil, indtil du er sikker på, kan du frigive det til tiden. Du får mig alle arbejdet op om et spil som Twilight Princess og derefter skubbe det tilbage, og tilbage, og tilbage, indtil du har skubbet tilbage til en anden konsol! Det bliver gammel! Stoppe med at gøre det. Afslutte spillet og derefter fortælle folk om det seks måned før du slipper den. Problem løst.

3: kapløb med Sony hurtig

Det er lidt sent for denne ene Nintendo, men du skal slå Sony på markedet, hvis du kan. Få hardwaren Revolution ud og i vores hænder og tage vores dollars så hurtigt som muligt, fordi når vi køber en X-Box 360, 4 controllere og en harddisk vi sandsynligvis vil have penge nok til bare en næste Gen system. Hvis du kan slå Sony til markedet og suge op $250 bukke plus udgifter til controllere, ikke vil spil og memory kort folk være villige til at punger ud med $600 dollars plus spil og tilbehør penge for spille Station III.

2. Nintendos billede tabt

Du skal lave dit billede, du har 3-9 år gamle markedet trængt, og ingen kan røre dig, men nu er det tid til at opgradere til de store ligaer. Hvis du vil overleve og hægte sig på det voksne publikum jeg foreslå at købe et velkendt franchise som Grand Theft Auto eller oprette en og gøre det en Nintendo eksklusiv. Minde folk Nintendo startede en alder af multiplayer konsol skytter med Goldeneye.

1. til toppen af bjerget

Sidst, men ikke mindst, skal du seriøst få en bedre shell til controlleren. Jeg personligt kan lide det og synes det er genialt, men mennesker ikke er klar til det endnu. Du skal have en mere traditionel controller til dit næste gen system. Jeg er ikke at sige du bør få slippe af den BEVÆGELSESFØLER, men absolut skrot fjernbetjening kig.

Add a Comment

Your email address will not be published.