ATV for begyndere

Siden deres introduktion til offentligheden flere årtier siden, er ATV’er blevet stadig mere populære. De er meget tiltalende for ryttere på grund af mængden af den spænding, man føler sig som de er ridning. Mennesker er nu opdager, at hele familien kan nyde spændingen ved ATV. På den negative side, men kvæstes flere mennesker mens ridning ATV’er end i nogen andre rekreative udendørs sport. Hvis du er begyndt at forfølge en interesse i ATV’er, er der en række ting at vide. 

Det første skridt er at hovedet for stierne med en person, der har erfaring med en ATV. Faktisk ride en ATV, således at du kan afgøre, om du virkelig er interesseret i at få en. Når du er sikker på, at du kan lide det, gå plukke din bil. Fra denne anden, det er ikke en lov, men det anbefales, at folk af visse størrelser bruger ATV’er af visse størrelser. For eksempel, hvis du har en søn og han vejer 85 pounds, forsøg ikke at finde en 800 eller 900 cc maskine for dig at holde ham på. Prøv at lægge ham på en 440 eller 600 cc maskine. Dette er mere i tråd med noget han kan håndtere. Sørg også for, at du er monteret på den rigtige maskine.  

Det er normalt ikke anbefales at begyndere købe helt nye maskiner. Som du ender med at blive mere fortrolig med sporten, du vil tale med folk, der har forskellige modeller, og du kan ende med at finde dig selv i konstant søgen efter den “næste bedste ting.” Når du har din første maskine, helt sikkert tage et sikkerhedskursus. Kurser er som regel inddelt i tre eller fire uger, med dem varig to og en halv timer en aften en gang om ugen. Overvej disse at være værd at din tid og dine penge. Nogle kurser ende endda med instruktøren at tage klassen ud på stier. Kurser er ikke obligatorisk – men de vil højst sandsynligt blive en dag! 

Næste, du skal tage tiden nødvendigt at sidde ved nat og læse din instruktionsbog. Husk på, hver ATV er forskellige, så hvis der er etiketter eller dele du ikke kender, de eneste rigtige svar finder du nogensinde vil være i manualerne. Ã…h ja… Når du går ud på sporet, Sørg for at du bærer instruktionsbogen med dig. Hvis du har købt en brugt maskine fra en nabo eller en anden, kan du få en kopi af instruktionsbogen ved at tage løbenummeret af maskinen og gå til en forhandler.  

Det næste, du vil ønsker at gøre er at komme ud på en sti og praksis. Det er virkelig den eneste måde at du vil lære at køre en ATV. Selvfølgelig, vil du altid ønsker at Sørg for at du har tilladelse fra hvem ejer jorden! I begyndelsen, være sikker på at du gør hvad du skal for at sikre, at du rider fornuftigt. Ride med erfarne folk. Som med andre sportsgrene, få du kun bedre ved ridning med mennesker, der er bedre end dig. Så ride med mennesker, der har en hel del erfaring. Desuden, uanset hvor sikker du er, når de begynder, Sørg for at du altid ride under tilsyn af en person, der kan guide dig. Med andre ord aldrig, nogensinde ride alene! 

Hvis du følger disse enkle trin, vil du kunne nyde alle sjove og spændingen, der gør op at køre en ATV. Som med andre ting, vil det tage nogen tid, før du, som nybegynder, er i stand til at gøre det selv. Tage sig tid til at modtage undervisning i, hvordan man gør det, og dykke hovedkulds ind i instruktionsbogen. Når du føler dig klar til at slå stierne, praksis køre din ATV. Husk at have en erfaren chauffør med dig. Efter disse skridt vil sikre din sikkerhed og sikrer, at du har en god tid.  

Add a Comment

Your email address will not be published.