DET Consulting: Overvejer de skjulte omkostninger af en Start-Up

I IT-rådgivning, hvad gør en 75 dollars en time konsulentbranchen svare til i det lange løb? Hvad sker der, hvis din sats struktur strækker sig ud over det?

Hvis du holde transporterer noget som et 75 dollar eller $85 niveau ud over grand åbning særligt for at få din første par klienter, vil din virksomhed blive mere en hobby eller ikke profit-type organisation.

Overveje Overhead og udgifter

Du siger, “hvordan kan det være? Hvorfor ikke $75 for en time svare til $150.000 om året?” Forkert, $75 en time i kører din egen IT consulting business ikke kommer til $150.000 om året fordi du ikke kan fakturere 2.000 timer om året.

Nye konsulenter undlader ofte at overveje alle overhead og udgifter, som normalt kommer op som en IT consulting business modnes. De uvidende person lige er startet ud normalt mener at $75 en time gange 40 timer om ugen gange 50 uger om året er $150.000 om året i det consulting indtægter, fordi de tror, de vil bill 40 timer om ugen hver uge.

Ved, at der vil være uoverensstemmelser

Det kommer ikke til at ske, medmindre du arbejder 100 timer om ugen, og det sandsynligvis stadig ikke vil ske hver uge konsekvent, af mange grunde. Start en IT consulting business lyder fantastisk på overfladen. Du tænker, “Jeg har tænkt mig at arbejde hjemmefra. Jeg har tænkt mig at holde min overhead så lavt som muligt.”

Overvej din udnyttelsesgrad

Du skal overveje, hvad hedder din udnyttelsesgraden. Det er den virkelighed af kun at være stand til at fakturere ud, i gennemsnit, omkring 75% af 40 timer i en uge i betragtning. Det kan stadig tage dig seks måneder til et år at selv komme til at niveau konsekvent.

Den nederste linje om IT-rådgivning

Endelig, en af de mest vigtige ting nye IT consulting virksomheder overser er spørgsmålet om, hvad der sker, som din virksomhed vokser, og du ønsker at skalere op? Ved fastsættelsen af dine priser, skal du overveje disse faktorer.

Add a Comment

Your email address will not be published.