For succesfuld Business Loan ansøgning, få en nøjagtig forretningsværdi ansættelse

Du skal være undrende-Hvorfor har du brug for at vide om værdiansættelser. Det er hele masser af finansielle mumbo-jumbo, og du ønsker intet af det. Du vil hellere få en professionel til at gøre det, eller endnu bedre, lad udlåns banken gøre alle de værdiansættelse ting.

Men der er en lille fangst her. Hvis du ikke selv vurdere potentialet i den virksomhed, du er ved at købe, du løber en risiko for at betale op for en overvurderet erhvervelse. Du skal finde ud af, om den tilbudte pris er fair eller ej; vurdering af, om den erhvervsdrivende er i henhold til dine egne skøn eller ej. Ja, den professionelle ville gøre et rimeligt stykke arbejde, men du vil helt sikkert ønsker en anden udtalelse, og hvem er bedre end dig selv at rådføre sig med.

Desuden vil du ønsker at imponere banken med din grundighed: om den virksomhed, du ønsker at træde til; om processen; om nøjagtigheden af estimater, og give et indtryk af, at du er klog nok til ikke at blive taget for en tur.

Før vi rent faktisk kommer til det antal knusende del, du rådes til at tage følgende skridt:

Besøg faciliteten:

Intet som faktisk at gå gennem anlægget og se det i aktion. Må ikke gå med super numre på papir, besøge virksomheden. Faktisk få en aftale med sælgeren til at tjekke virksomheden og derefter gå igen ved dig selv. Dette er den bedste måde at finde ud af jorden realiteter.

Beslut dig for professionel hjælp:

Seriøst overveje at kontakte nogen til at gøre vurderingen. Hvis du ikke ønsker at ansætte nogen til evaluering, i det mindste få en advokat for hjælp på salgsaftalen. Der er mange juridiske spørgsmål, der er involveret i sådanne aftaler, og kun en professionel kan sikre, at du ikke er stillet til nogen ulempe af sælgeren.

Anmod om økonomiske oplysninger:

Det mindste, du skal insistere på:

-Årsregnskab for tre år.

-Selskabs skatteangivelser i tre år.

-Liste over anlægsaktiver

-Liste over udstyr.

-Inventarliste

-Debitorer aldring.

-Kreditor aldring.

Tjek prisen på sammenlignelige virksomheder og industrien: Den professionelle, du ville ansætte, kan give primebanks.org dig nogle oplysninger, men det bedste sted er Internet.Tjek forummerne; artikel spørge branchens eksperter.

Lad os nu komme til den faktiske værdiansættelse del.

Følgende nøgletal er nogle af de grundlæggende nøgletal at overveje:

• Pris til salg

• Pris til indtjening (netto)

• Pris til cash flow eller pris til EBITDA (resultat før renter, skatter, afskrivninger og amortisering)

• Pris til bog

Typisk anvendes følgende metoder til værdiansættelse:

1. justeret bogført værdi: det er baseret på virksomhedens aktiver og passiver.

2. Asset værdiansættelse: det er baseret på opgørelse og forbedringer, der er foretaget til det fysiske rum, der anvendes af virksomheden.Skønsmæssig likviditet fra den justerede resultatopgørelse kan også medtages i værdiansættelsen.

3. kapitalisering af indkomst værdiansættelse: placerer den største værdi på immaterielle aktiver, samtidig med at der ikke kredit for fysiske værdier.

4. kapitaliseret optjenings metode: baseret på den forrentning af indtjeningen, som investoren forventer.

5. cash flow metode: baseret på, hvor meget af et lån man kunne få baseret på cash flow af virksomheden.Størrelsen af lånet er værdien af virksomheden.

6. omkostninger til at skabe tilgang (LeapFrog opstart)

Bruges, når køberen ønsker at købe en allerede fungerende virksomhed for at spare opstart tid og omkostninger.

7. diskonteret cash flow: baseret på den antagelse, at en dollar modtaget i dag er mere værd end en modtaget i fremtiden.Det rabatter virksomhedens forventede indtjening til at justere for reel vækst, inflation og risiko.

Du skal få den professionelle til klart at forklare den anvendte værdiansættelsesmetode og dens berettigelse. Begrundelsen for prisfastsættelsen er afgørende for vurderingen af den personlige risiko.

Bortset fra ovenfor beskrevne metoder, der er nogle flere metoder til værdiansættelse, som jeg vil beskrive i min næste artikel.

Add a Comment

Your email address will not be published.