Garderobeguiden: få plads til det hele

Det kan være svært at se, hvad der hænger på bøjlerne, hvis de hænger så tæt, man skal tage hver enkelt stykke tøj ud af skabet for at se, hvad det er. Det kan også være uoverskueligt at holde orden på hylderne, når bunkerne bliver så høje, de næsten vælter ud. Og så kan det virke umuligt at gennemskue, hvilken garderobeløsning der kan løse ens problemer.

Der findes nemlig et væld af forskellige løsninger, alt afhængigt af hvordan man gerne vil opbevare sit tøj. Skal det være på åbne stativer og hylder, så tøjet er til frit skue? Eller trives man bedre med skuffer og skabe, så man kan gemme rodet væk, når det opstår?

Måske står du og mangler den mest praktiske løsning til dit hjem og har svært ved at finde ud af, hvad den bedste løsning for dig er. Hvis du skal have ny garderobeopbevaring i høj kvalitet, kan overveje et gratis lån og komme i gang med det samme.

Det skal du have for øje, når du vælger

Tænk derfor først over, hvordan rummet er formet, og hvad der er praktisk lige netop der. Tænk også altid mere plads, end du tror, du har brug for. Det giver luft i opbevaringen, og gør det lettere at vedligeholde orden.

Derefter kan du tage et kig på de mest populære muligheder:

  • Stativer med bøjler og hylder: så længe det er organiseret, kan det skabe spil i et rum og faktisk virke som udsmykning. Tøjet bliver ikke krøllet, når det hænger, og med tilpas luft mellem tøjet, er det en overskuelig måde at have overblik over tøjet på.
  • Kommoder og skabe: skuffer og låger er praktiske. Tøjet bliver gemt for støv og sollys, og man kan ikke se, hvis det roder bag lågen.
  • Skræddersyet løsning: så mange steder tilbyder løsninger, du selv kan sammensætte. Du kan lave den plads, du har brug for, til de ting, du har brug for. Du kan også kombinere de forskellige løsninger til at skabe en hybrid, der passer helt perfekt til dig, dit tøj og dit hjem.