Hvad er Hot om Cool Touch Laminators

Laminators er ikke længere blot bliver brugt i store kontorbygninger eller udskrivning planter. Mange mennesker vælger i dag en home laminator, der bevarer og beskytter en lang række vigtige papirprodukter. Skolerne har også fået i laminering swing ting ved at skabe farverige og varige minder om børnenes projekter, self-made bøger og andre illustrationer. Tage et kig på nogle af de mange anvendelser for laminators.

Hvor kan man bruge en Desk Top Laminator

Desk top laminators er et populært supplement til hjemmet kontorer på grund af deres mange anvendelsesmuligheder. De generelt tager ark laminering film og kan laminat projekter så stort som 9 “x 12”. Nogle home laminator modeller er cool touch på ydersiden, så de er sikker selv for børn at bruge sig selv. Det færdige projekt kommer gennem systemet cool så godt så små hænder kan håndtere dem lige med det samme.

Her er en liste over nogle populære varer til laminat derhjemme:

1. opskriftskort

2.-id’er og Social sikkerhed-kort

3. vigtige dokumenter såsom fødselsattester og ægteskab licenser.

4. bog markerer

5. børns flash cards og undersøgelse aids

6. familien akkord diagrammer

7. børns hjemmelavet dækkeservietter

8. fotografier

9. en babysitter kontakt og tjekliste

10. papirer med digte, citater eller lister af nogen art.

Der er også mange hjem business applikationer til en desktop laminator. Du kan laminere visitkort eller telefonlister. Hvis du bruger forsyninger i din virksomhed bevares en genbestillingscyklus lagerliste eller dokumentation for procedurer måned efter måned.

Industriel størrelse Laminators

De større, industriel laminering maskiner er stand til at tage store ruller af laminering film, som tillader dig at laminat kontinuerligt med foden efter foden af holdbart plast. Den ekstra brede bredde rummer også ekstra store projekter. Mange virksomheder f.eks. printere vil laminat trykte materialer til deres kunder på disse maskiner. Nogle eksempler er menuer, bogomslag eller diagrammer. Disse laminators bruge høj varme til en varig segl.

Effektiv udnyttelse af din Laminator

Hvis du stadig spørgsmålstegn ved, hvorvidt du rent faktisk ville bruge en laminator, huske på, at mindre projekter kan blive slået sammen til at spare tid og penge.

Hvis du har flere små billeder, for eksempel, der skal laminat, kan du placere så mange, som vil passe på en 9 “x 12” lagen sammen og sende dem på en pass gennem den laminering maskine. Bare vær sikker på at forlade nok plads mellem hvert element og kanten af arket for en god, stærk forsegling af film til film.

Når trimning dine lamineret projektet, forlader mellem 1/8 og ¼” langs kanten så segl er stadig i takt. Dette vil holde projektet sikkert beskyttet dag efter dag.

Husk, når køber en laminator for at vælge en størrelse lidt større end den største projekt, du i øjeblikket tror du skal bruge det til. Du kan altid gruppere elementer, men du kan ikke få noget større gennem maskinen. Det er begrænset af feed bredde og størrelsen af den laminering film.

Add a Comment

Your email address will not be published.