Komme gældfri hurtigt med Smart Mortgage refinansiering

Nu hvor du har købt din drømmebolig, er du nu knæ-dybt i gæld og står over for store finansielle pres. Der er en nyttig løsning anvendes af mange kyndige ejendom investorer, en løsning, der involverer flere cash flow, sænket renten og mindre månedlige betaling. Denne finansielle redskab, kendt som mortgage refinansiere, er ikke kompliceret overhovedet, og kun involverer en smule beregning og smart udnyttelse af penge.

Dette kan forklare, hvorfor home mortgage refinansiering er en populær og indbringende handel. Tommelfingerregel i Refinansiering dit realkreditlån er, at renten på det nye lån bør være mindst 2 procentpoint under satsen af dit eksisterende realkreditlån. I den nuværende økonomiske situation hvor markedet er mættet med kreditinstitutter og flere låneprodukter, er du oversvømmet med alle typer af tilbud, som ingen omkostninger refinansiere pant og de lave omkostninger mortgage refinansiere pakker. Som et resultat er dine nye månedlige tilbagebetaling efter realkreditlån refinansiering betydeligt lavere end den foregående.

Men at pant refinansiering bliver endnu mere værdifuldt og omkostningsbesparende hvis du bor på dit nuværende hjem i en bestemt tidsperiode. Hvis du planlægger at flytte eller sælge huset hurtigt, kan så home mortgage refinansiere ikke være en mulighed for dig. Jo længere bo du, jo mere du gemme måned for måned i form af lavere månedlige betalinger. Du skal kun overveje Refinansiering dit hjem realkreditlån, hvis du planlægger at eje og bo i dit hjem for mindst tre til fem år.

Hvis du beslutter dig for at mortgage refinansiere er et klogt træk, derefter overveje følgende punkter:

* Disse dage mortgage refinansiering virksomheder er ivrige efter at frafalde off startomkostninger herunder anvendelse, vurdering og andre lovlige gebyrer. Men til gengæld for denne meget lav eller næsten hurtigudbetaling.dk/laan-penge ingen upfront refinansiering omkostninger, kan du nødt til at acceptere en lidt højere rente. Men selvfølgelig denne nye pant sats er stadig betydeligt lavere end renten på dit tidligere realkreditlån.

* Overveje point faktor. Et punkt generelt svarer til 1% af det samlede lånebeløb. Også overveje lukning omkostninger eller de samlede beløb skal betales ved slutningen af de angivne år. Nu hvis du ikke bor i huset i mindst tre til fem år er der ingen logik i at betale for disse punkter og lukning omkostninger.

* Du kan få yderligere ved at tilføje punkterne og lukke omkostninger til dit nye realkreditlån. Dette kan synes at have til at påtage sig ekstra gæld, men faktisk er det ikke. Ved at holde de eksisterende realkreditlån i mindst tre år, kan din saldo reduceres betydeligt. Som et resultat, selv om lukning omkostningerne ved det nye lån er tilføjet til din nye lån, vil du stadig ende op med mindre gæld end med det tidligere lån. Hertil kommer fordelene ved lavere rente og lavere månedlig betaling, og du vil snart indse, hvorfor mortgage refinansiere er blevet så populære i de seneste år.

Add a Comment

Your email address will not be published.