Med 11.000 børn såret hvert år, hvordan man kan hoppe sikkert på trampoliner

Små tots kan få et stykke af handlingen med denne muntre søger lilla og grøn mini-trampolin, som du kan bruge enten inde eller ude for børn i alderen 18 måneder og derover. Mit ellers stille hjem blev forvandlet til selve cirkusset. mine to unge sønner- en på fire år og de to andre år begyndte pludselig at vise en usædvanlig affinitet i retning af at hoppe på alt, hvad der viste en forårshandling. Den galvaniserede stålramme er designet til at støtte dine børn i årevis, efterhånden som de vokser til teenagere. Du bør også kontrollere bredden, tykkelsen og kvaliteten af materialer, der har været brugt til at gøre rammen pad.

Da UV-stråler kan være stærke i sommermånederne, trampolin nedgravet bedst i test UV protectant spray bør anvendes på foråret pad og netto kabinet ærmer. Med trampolin i haven kan dine børn lege og hoppe efter en lang dag i skolen. Vores 12 ft runde i jorden trampolin er en stor mid-size trampolin og et godt valg, hvis du har ældre, mere eventyrlystne børn! Udendørs trampoliner er mere bekvemt, som du kan placere dem hvor som helst, og børnene kan også spille når som helst de ønsker uden at skabe kaos i huset. En typisk trampolin er simpelthen en flad platform, hvor børn og voksne kan hoppe til deres hjerte indhold, men selv godt kontrol hoppe kan undertiden gå galt.

Organiserede klubber og fitnesscentre har normalt spottere placeret på hvert hjørne af trampolinen til at hjælpe og bryde faldet af enhver atlet, der mister kontrollen og falder. Hvis du har ler eller andre hårde jord, jeg har læst at grave lidt dybere og udfylde et par inches dyb med grus og sten til dræning. Ifølge CapitalPlay, ler-baseret jord kan mangle evnen til at bevare og absorbere vand, således at et afløbssystem skal installeres. En elektrisk drænpumpe vil altid redde dagen hurtigt og effektivt. Børn vil altid ønsker at gå på dem i grupper, men det bør være en ad gangen.

Børn elsker at foråret og tumle på dem, da det er en rigtig sjov fyldt pass tid for dem. • Dem, der lærer at bruge en trampolin for første gang, skal gøre det under opsyn af en voksen. Hvordan kan du udlufte en i jorden trampolin? • Indstil om muligt trampolinens ben/støtter ned i jorden for at reducere afstanden til et fald. Rammen af en god trampolin bør aldrig bøje, eller bøje, når den er oprettet, bør heller ikke flex når den er i brug. Så altid tjekke med din agent eller din udlejer, før du får en trampolin til dit barn. Det er bedre at få zink belagt trampoliner, som du kan forlade dem uden hele året rundt uden at bekymre sig om dem at få rustet. • Forsøg aldrig at gøre noget kompliceret tumbling uden at få ordentlig træning. • Undgå at holde udendørs trampoliner indendørs, da der altid er risiko for at ramme hovedet i loftet eller i lysarmaturerne.

• Bær altid behageligt tøj, så du er fri til at bevæge dig, og undgå at bære virkelig lange eller løse bukser, da der er chancer for, at lemmerne kan blive viklet ind i ekstra folder. Når du holder trampolinen udenfor holde det i et tomt rum fri væk fra tørresnore, træ lemmer, hegn, møbler og andre genstande, der kan forårsage skader, hvis du falder af. Brug kun trampolin fodtøj – hvis du ikke har det, gå barfodet, eller i sokker. Når du har gennemset vores brede udvalg af Capital Play trampoliner, valgt en til din familie, og købt eventuelle nødvendige tilbehør, planlægge din installation med vores team.