Øg dine kompetencer og få en højere løn

Drømmer du om at få en bedre betaling for det arbejde, du laver på din arbejdsplads? Hvem gør ikke det? Den gode nyhed er, at der er masser af måder, du kan gøre dig selv mere attraktiv på. Hvordan kan du læse mere om her på siden.

Podcasts og bøger

Der bliver i dag produceret uendelige mængder indhold i mange brancher verden over. Arbejder du eksempelvis med salg eller marketing, vil der være oceaner af gode podcasts og bøger tilgængelige på markedet – nogle er gratis mens du skal betale for andre. Podcasts og bøger vil være med til at hæve dine kompetencer i dit daglige arbejde, og over tid er det noget, de fleste ledere vil bemærke. Den højere løn kommer altså ikke bare fordi, at du læser/lytter til bøger. Den viden du får, skal omsættes i dit arbejde og give værdi for din arbejdsgiver. Som et alternativ til podcasts og bøger findes også foredrag. Fagbøger er ikke altid billige. På Singles Day har du ofte mulighed for at spare gode penge på diverse bøger. Et par dage før Singles Day kan du sætte dig ned og lave en liste med bøger, du gerne vil købe. Du kan med fordel købe lidt større ind, hvis du kan finde bøgerne til en god tilbudspris. Ud over at spare penge på bøger, vil du også ofte kunne spare et pænt beløb på online kurser, når det er Singles Day. Det gælder specielt, hvis du benytter de lidt større internationale kursusplatforme, hvor der findes kurser inden for stort set alt.

Kurser

Når du tager kurser, kan du sort på hvidt få et bevis på, at du har fået ny viden. Det er noget, rigtig mange virksomheder elsker at se. Derfor vælger mange firmaer også at betale for kurser til medarbejderne – selvfølgelig alt efter størrelsen på kurset. Der findes kurser for mange ting, og der er helt sikkert nogle i din branche, der er mere anerkendte end andre. Her handler det selvfølgelig om at vælge det, der kan give dig de bedste kompetencer, som din virksomhed kan bruge.

Skab et personligt brand

Et personligt brand kan være med til at ændre din karriere, hvis du får succes med det. I disse tider bruger rigtig mange erhvervsfolk LinkedIn, hvor man hurtigt kan få en rigtig høj rækkevidde. Sæt dig ned og brainstorm lidt på, om du kan skabe et personligt brand ud fra din viden. Måske ved du meget om video og kan dele lidt ud af din viden i nogle små korte videoer på LinkedIn? Ud over dit personlige brand online er det også altid en god idé at være en etableret person i det lokale erhvervsliv. Overvej at melde dig ind i nogle netværksgrupper og deltag ved diverse arrangementer.

Læg en plan for din personlige udvikling

Få lagt en plan for din personlige udvikling, så du har noget konkret at arbejde ud fra. Sæt nogle håndgribelige mål. Det kunne for eksempel være:

  • Jeg vil læse/lytte til en bog om måneden
  • Jeg vil deltage til et foredrag hvert kvartal
  • Jeg vil gennemføre X kursus før den…

Når du har lagt en plan, ved du helt præcist, hvad du skal i gang med. Det vil derfor også blive langt nemmere at eksekvere og få ført det ud i livet.

Add a Comment

Your email address will not be published.