Ox

Hvis du blev født i år 1937, 1949, 1961, 1973, 1985 eller 1997 blev du født under tegnet af okse i kinesisk astrologi. Vores kinesiske menu, som vi kom fra frokost i dag siger, at du er lyse, tålmodig og inspirerende for andre. Du kan være glad ved dig selv, men gør en fremragende forælder. Du skal gifte sig med en slange eller pik. Undgå disse får.

Okse er en fast og solid, en født leder. Det er pålidelig og har hvad det tager for at opnå store ting. De er metodisk, ikke kaste uden at overveje, hvad de rigtige skridt er at få et projekt færdig. De mener, at i gør det rigtigt første gang.

I erhvervslivet, fordi oksen kan være stærk leder, kan det også være lidt stædig eller dogmatisk. De foretrækker at føre og kan ikke lide at blive skubbet.

Mens okse er smart, pålidelig pleje og hæderlig, det kan også være kan lidt fordømmende og denne egenskab holde dem fra at have nære venner og relationer, som de ønsker. Nogle gode råd for oksen er at lære at værdi kvaliteter i andre, og at lytte til hvad andre har at sige. Nogle gange betaler det bare at sige noget.

Oxs daglige horoskop for i dag: slægtninge eller venner kan give dig med diskret og effektiv hjælp. Prøv at tilbringe mere tid med dine børn og opfylde deres behov. Glem ikke at spille i lotteriet i dag–bliver du derefter i en strøm af chance. Alle chancer vil være på din side og på det højeste punkt; Det er vigtigt, at du gå videre modigt og metodisk. Stjernerne vil støtte dine ambitioner og vil hjælpe dig med at blive anerkendt og værdsat i dit arbejde.

Add a Comment

Your email address will not be published.