Sådan vælger du den bedste sut til dit barn

Mange forældre er polariserede, når det kommer til at vælge en sut til deres baby. Nogle vælger at give deres baby sut fra dag ét, mens andre beslutter sig for slet ikke at bruge en. Sådan vælger du den bedste sut til dit barn. Læs videre for mere information! Vi vil også tale om fordelene ved at bruge et sutte-babyprodukt. Disse produkter hjælper din baby med at få den komfort, de har brug for.

En sut lavet af gummi er det bedste valg for dit barn. Det er slidstærkt og modstandsdygtigt over for skarpe tænder. Gummi brystvorten er blød og afrundet, og den efterligner en mors brystvorte. Det gør det nemt for dig at give din baby en sut, og du kan endda finde en yndig tøjsut, som er et stort hit blandt forældre.

Der er nogle få forskelle mellem udstoppede dyr og almindelige brystvorter. En tøjsut er nemmere at holde og vil sandsynligvis ikke falde. Den er også lavet af medicinsk silikone, som er sikker for baby og fri for latex, BPA, phthalater og andre giftige stoffer. Disse sutter er også nemmere for nyfødte at holde og er mere ergonomiske. Alt efter dit barns alder kan du vælge et tøjdyr, som dit barn vil nyde.

En anden populær sut er Philips sutten. Den er lavet af 100% silikone og er formet som en sommerfugl. Denne sut støder ikke mod din babys næse. Denne sut er også sikker for din baby og er certificeret af American Academy of Pediatrics. Den har også et skjold, der ikke bevæger sig rundt – hvilket kan være nyttigt, hvis dit barn har en snoet mund.

En af de bedste sutter til et lille barn er bibs sutter str 2. Denne sut føles mere som en mors bryst, men den er også mere absorberende end en babys bryst. Derudover er det nemmere at poppe det ind og ud af dit barns mund. Det er også nemt at rengøre, hvilket er en stor bonus for forældre.

En anden populær sut er tøjsut. Denne sut er mere sikker at bruge, fordi den er mere behagelig at holde og vil ikke falde af din baby. Dens medicinske silikonesut er fri for BPA, latex og phthalater, hvilket gør den til et mere sikkert valg. Selvom udstoppede dyrepakker er mindre sikre, er de meget mere sikre end udstoppede dyr PACIFIER.

Når du vælger en sut, skal du kigge efter sikkerhedsfunktioner. Først skal du sørge for, at den er lavet af sikre materialer. En sut, der har en nippel af naturgummi eller silikone, vil være mere sikker for din baby end en, der er lavet af plastik. Desuden bør du vælge en diebamse med aftagelig sut for at forhindre ulykker. Hvis din babys mund stadig udvikler sig, bør du købe en større sut.