Skal du have ny internet udbyder?

Når man vælger sin internetudbyder og sit bredbånd, kan det komme til at gå lidt for stærkt. Måske glemmer man lige at tjekke hvad abonnementet indeholder, eller hvad prisen egentligt er. Det kan også være at man glemmer at sammenligne priser på de forskellige bredbånd der findes, så man ender med en, der faktisk er dyrere, end den burde være. Det er derfor altid en god ide at have et overblik over hvad andre selskabers priser er, når du vælger. Det kan dog være en stor udfordring at finde den billigste og bedste pris – på gobredbaand.dk sammenlignes priserne, så man finder den billigste, der passer til de behov, som man har.

Sådan skifter du din udbyder

Det lyder måske nemt at skifte sin bredbåndsudbyder. Det behøver faktisk heller ikke være særligt svært. Der er dog nogle ting du skal følge op på, inden du gør det. Hvis du er bundet hos din gamle udbyder, skal du vente, til det er udløbet. Derfra kan du skifte til en ny. Sørg dog for, at du ikke er tilknyttet din gamle udbyder først. Når du er klar til at skifte, skal du kontakte din udbyder og fortælle, at du skifter. Derefter skal du bestille nyt bredbånd hos en ny udbyder – det kunne for eksempel være Telenor internet. Når du kontakter dem, vil de højst sandsynligt have informationer vedrørende din gamle udbyder, og hvilken adresse, du bor på. Herefter vil du blive sendt en ny router, som skal udskiftes med din gamle.

Dette skal du overveje, inden du skifter udbyder

Når du skal skifte udbyder, er det vigtigt, at du gennemtænker det. Der er forskellige ting du skal være helt sikker på, inden du skifter. Nogle slags bredbånd gør, at du er bundet i et bestemt stykke tid. Her skal du være sikker på, at du ikke er bundet mere, når du skifter. Derudover skal du overveje, om det er prisen, som du er utilfreds med. I så fald skal du være sikker på at du kan få en bedre pris hos din nye udbyder.